طراحی سایت شرکتی اختصاصی ، سئو وب سایت شرکتی وردپرسی
هزینه طراحی سایت شرکتی وردپرسی و اختصاصی ، انجام خدمات سئو وب سایت شرکتی و بیزینسی ، ساخت وبسایت شرکتی ریسپانسیو ، بک لینک سازی خارجی … شرکت نرم افزار وهام با هدف خلق یک کسب و کار آنلاین حرفهای پویا و منعطف، در کنار شما حضور دارد تا به بهترین شکل در فضای آنلاین حضور داشته باشید.
بدون داشتن نمونه و سابقه کار نمیتوان پروژه گرفت. از طرفی دیگر تا زمانی که مشتری نداشته باشید نمیتوانید نمونه کاری را هم ارائه دهید. این همان داستان مرغ و تخم مرغ است! همه ما در شروع کارمان با این مشکل رو به رو شدهایم… گروه وهام با گرفتن بهره گیری از متخصیین و تجربه و توانمندی در زمینه فناوری توانسته است سهم قابل توجهی در جهت رشد داشته باشد
طراحی وب سایت اختصاصی چیست؟
طراحی وب سایت اختصاصی به خدمات و فعالیت هایی گفته می شود که برای طراحی، کدنویسی و اجرا یک سایت اختصاصی انجام می شود.
وقتی از یک سایت اختصاصی صحبت می کنیم، هدف مان اجرا خواسته های گوناگون یک مشتری مثل دارا بودن ظاهر گرافیکی عالی، امنیت بالا، سرعت و رابطه کاربری مناسب و به کارگیری آخرین تکنولوژی های فعال در زمینه طراحی وب سایت است.
با کمک شرکت طراحی وب سایت اختصاصی شرکت وهام، میتوانید به سرعت و متناسب با کسب و کاری که ارائه می دهید، بهترین سایت درمیان رقبای فعال را داشته باشید.
طراحی وب سایت اختصاصی تعرفه بیشتری نسبت به سایر روش های طراحی سایت شرکتی دارد اما ارزش این همه وقت و هزینه را دارد. در واقع یک شرکت یا کسب و کار دارای فعالیت حرفه ای که رقبای بسیاری دارد می تواند با این روش از رقبا پیشی بگیرد.طراحی سایت شرکتی یا وب دیزاین Web-Design به مراحل طراحی و ساخت یک پایگاه اینترنتی جهت اطلاعرسانی، معرفی شرکت و ارائه محصولات آن گفته میشود.
شرکت های زیادی به شما پیشنهاد ساخت سریع و آسان سایت را می دهند، اما در همه وب سایت های طراحی شده با قالب آماده، یک کد به کار رفته شده است. تشخیص این امر آسان است، زیرا بیشتر این سایت ها ظاهر مشابه و یکسانی دارند.
اما با طراحی و کدنویسی اختصاصی سایت می توانید هرکاری کنید تا وب سایت شما نتایج استثنایی برای شما و بازدیدکنندگان سایت داشته باشد. همینطور می توان ظاهر خاص به سایت داد تا شما راحت تر سایت مورد نظر را پیدا کنید
یعنی شما با طراحی سایت شرکتی و با کدنویسی اختصاصی درگیر قوانین و محدودیت های یک شرکت نخواهید شد و ایده و سلایق شخصی شما به کار گرفته می شود.
ما در وهام در تلاشیم تا جای ممکن سایت های اختصاصی خود را با هزینه هایی بسیار کم تر برای شما اجرا و طراحی کنیم. ما خدمات خود را با بالاترین کیفیت ممکن و منصفانه ترین هزینه ها ارائه می کنیم و همه این اقدامات توسط متخصصین کاربلد صورت می گیرد. با ما همراه باشید تا درباره سایت های اختصاصی اطلاعات بیشتری به شما ارائه دهیم.
در حالت عادی برای ساخت یک سایت اختصاصی، از زبان های برنامه نویسی HTML، CSS، JavaScript، PHP، ASP.NET باید بهره مند شد.
شیوه کدنویسی و رعایت اصول آن و کوتاه بودن کدها، در کیفیت و سرعت یک سایت تاثیرات زیادی دارد و نیاز به دقت و تجربه بسیاری دارد.
در طراحی وب سایت اختصاصی برنامه نویس محدودیتی ندارد و به غیر از امکانات مورد نیاز سایت می تواند امکانات سفارشی را هم به آن اضافه کند. یک سایت اختصاصی کاملا سفارشی طراحی شده و هرچیزی که مشتری بخواهد و در جلسات مشاوره تعیین شود پیاده سازی می گردد.
طراحی وب سایت اختصاصی در شرکت “وهام”
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا قوی بوده که بسیار پرطرفدار می باشد. طراحی وب سایت با کمک وردپرس به دانش کدنویسی نیازی ندارد و با قالب های آماده صورت می گیرد. به طور کلی طراحی وب سایت وردپرسی با قالب های آماده برای سایت های فروشگاهی که تنوع بالایی از محصولات را دارند، توصیه نمی شود.
مزایای طراحی وب سایت اختصاصی
طراحی وب سایت اختصاصی نسبت به سایت های دیگر مزایای بیشتری دارد و اینجا به ایده ها و خلاقیت های شما اهمیت داده می شود. در ادامه با ما همراه باشید تا به بخش هایی از مزایای طراحی وب سایت اختصاصی اشاره کنیم:
سادگی :
سایت باید طوری طراحی شود که کاربر را گیج نکند و به او در کمترین زمان ممکن چیزی را که باید ببیند را نشان دهد. سایت هایی که فضای شلوغ و درهمی دارند توسط کاربران ترک می شوند و همین موضوع روی ترافیک سایت هم تاثیرات منفی می گذارد.
پس در نتیجه سعی کنید سایتی را انتخاب و یا طراحی کنید ترافیک نداشته باشد و امکان دستیابی اسان تر باشد
طراحی وب سایت برای چه کسانی وچه مشاغلی مفید است؟
طراحی وب سایت اختصاصی فروشگاهی
در حال حاضر بیشتر افراد برای انجام اکثر کار ها اولین کاری ک انجام میدهند سرچ کردن در گوگل است با معرفی محصول یا خدمت خود در طراحی وب سایت فروشگاهی برای کسب و کار خود مشتری پیدا کنید و سرعت فروش خود را بالا برده و درآمد خود را افزایش دهید.
نیاز نداشتن به حضور فیزیکی، رهایی از هزینه های اجاره، هزینه آب، برق، گاز، مالیات، گستردگی فروش و … همه از مزایای طراحی وب سایت فروشگاهی هستند.
طراحی وب سایت اختصاصی گردشگری
طراحی وب سایت توریستی و گردشگری مناسب برای ارائه اطلاعات و توضیحات جامع و نشان دادن جاهای دیدنی و گردشگری . مذهبی و …. در وبسایت گردشگری میتوان بهترین هتل ها یا جاهای خوب اکثر شهر ها را به نمایش گذاشت . طراحی وب سایت اتوبار و باربری با هزینه مناسب یکی از بهترین راه های بازاریابی برای این دسته از مشاغل، نمایش امکانات وخدمات آن ها در دنیای مجازی و اینترنتی است که از طریق طراحی وب سایت اتوبار و باربری ممکن می شود. طراحی وب سایت اختصاصی باربری در الفباوب با هزینه مناسب و ارزان صورت می گیرد.
طراحی وب سایت اختصاصی رستوران، کافی شاپ، فست فود مناسب
حتی اگر دارای یک رستوران، فست فود یا کافی شاپ باشید می توانید برای بالا بردن اعتبارتان و همچنین پیدا کردن مشتریان تازه به طراحی وب سایت رو بیاورید. حتی می توانید در داخل وب سایت امکان سفارش آنلاین برای مشتریان قرار دهید و آن ها را برای استفاده از خدمات خود ترغیب کنید.
طراحی وب سایت اختصاصی شرکتی
یک سایت شرکتی برای معرفی و نمایش نمونه کارها و خدمات یک موسسه یا شرکت طراحی می شود. به خاطر استفاده بالای کاربران از اینترنت، دارا بودن سایت اختصاصی برای شرکت ها، اهمیت خود را نشان می دهد و در رقابت به شرط سایت مناسب با سئو اصولی شما را سربلند می کند.
نکات مهم در طراحی وب سایت اختصاصی
توجه و رعایت مواردی که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم موجب داشتن یک سایت عالی شده که می تواند ارتقای کسب و کار شما را به طرز شگفت انگیزی انجام دهد. نادیده گرفتن طراحی وب سایت شما را از عرصه رقابت حذف می کند و در نهایت شما را محدود به همان مشتری هایی که تا به حال داشتید می کند. در بالا هم اشاره کردم سایتی ک طرح میکنید باید یکی از بهترین سایت های باشد تا در رقابت بهترین سایت ها قرار گیرید
نکات مهم در طراحی وب سایت اختصاصی
رعایت نکاتی که در ادامه میخواهیم به انها اشاره کنیم سبب میشود شما یک سایت عالی که باعث رونق کسب کار شما و یا به وجود امدن کسب کار شود .
نادیده و یا سرسری گرفتن سایت موجب میشود شما از رقابت عقب بمانید و یا حذف شوید و محدود میشود همان مشتری هایی ک قبلا داشتید به مطالب زیر توجه کنید.
“تجربه کاربری”
اولین گام و یا اولین هدف طراحی سایت شرکتی باید ارائه تجربه های کاربری مناسب بوده باشد منظور شما باید سایت خود را از دید یک کاربر نگاه کنید و بررسی کنید. سایت را جوری طراحی کنید ک برای مخاطب کار کردن با سایت لذت بخش باشد.
شما باید مطعن شوید که کاربر به آسانی از سایت شما استفاده میکند و به همه بخش های سایت دسترسی آسان دارد همه متن ها برای کاربر واضح و با مفهوم است. نکاتی که در این مقاله آورده شده است قسمتی از یک تجربه کاربری خوب به حساب می آید.
“سئو”
سئو به معنی اینکه سایت خود را جوری طراحی کنید که برنامه هایی روی آن اجرا کنید که بتواند رتبی خیلی خوب و بالایی در گوگل به دست آورد . روزانه بسیاری از مردم جستجو هایی انجام میدهند که ۷۰ درصد آن از طریق گوگل صورت میگیرد
این جستجو های متفاوت بوده و قطعا در زمینه کاریه شماهم جستجویی انجام میشود . اگر شما یک فروشگاه موبایل داشته باشید کسی که”خرید موبایل”را جستجو می کند یک کاربر ایده آل شما است.
حضور در گوگل میتواند راهی برای پیشرف شغلیاتان و راه عالی برای فروش بیشتر از سایت باشد ولی باید توجه داشته باشید سایت شما همه ی استاندار ها واصولی که برای موتور های جستجوگر مهم است داشته باشدرا رعایت کند طراحی وب سایت و نکته هایی که پیش از سفارش آن باید بدانید طراحی وب سایت اختصاصی وقت و هزینه از شمارا میگیرد.
شما می توانید برای راحتی خودتان هر چیز اضافی که میخواهید به سازنده بدهید تا اضافه کند. اگر دارای شرکت یا مجموعه ای بزرگ هستید بهتر است که سایت خود را به صورت اختصاصی طراحی کنید.
استفاده از سیستم CMS و ویژگی های آن
- باعث میشود که هزینه و وقت کمتری برای طراحی وب سایت صرف می شود.
- دارای قالب ها و تم های بسیار زیبا و رایگان
- بدون نیاز به دانش برنامه نویسی
- Responsive بودن قالب های وردپرس
- مناسب برای هر نوع سایت
- دارای پلاگین ها و افزونه های متنوع
سیستم مدریت محتوا یا همان CMS دارای قالب های آماده برای طراحی وب سایت است که معروف ترین آن ها وردپرس و جوملاست. سیستم CMS علاوه بر این مزایا، معایبی هم دارند. مثل:
- کاهش سرعت سیستم
- open source بودن وردپرس
- میزان اهمیت دیزاین و ظاهر
یکی دیگر از مهم ترین و مورد اهمیت ترین چیز ظاهر وبسایت شما است که در طراحی آن باید دقت و اهمیت زیادی با خرج دهید اما بهتر است در این زمینه عجله نکنید. شما می توانید با تیم طراحی وب سایت درباره طرح و دیزاین سایت مشورت کنید، چون آن ها با توجه به پروژه هایی که تجربه کرده اند، پیشنهادات خوبی به شما ارائه می کنند.
شما سایت خود را باید طوری طراحی کنید که اعتماد و رضایت مشتریان را جلب کرده و بین هزاران سایت از بهترین ها باشید. طراحی سایت شرکتی را به دست کسی بدهید که کامل کار بلد است.
آیا نوع سایت خود را مشخص کرده اید؟
هزینه طراحی وب سایت اختصاصی به امکانات و ویژگی هایی که شما از سایت می خواهید بستگی دارد. پس هزینه ثابت برای این پلن وجود ندارد و از اصلی ترین عوامل تاثیر گذار روی هزینه طراحی وب سایت امکانات سایت هستند. اولین قدم برای طراحی وب سایت تعیین امکانات است. با توجه به این امکانات می توان به اندازه زیادی هزینه مورد نیاز طراحی وب سایت اختصاصی را مشخص کرد. هر بخش در طراحی وب سایت اختصاصی هزینه مشخصی دارد و هرچقدر امکانات و افزونه های طراحی وب سایت شما بیشتر باشد، هزینه آن هم افزایش پیدا می کند. همانطور که مشخص است هزینه طراحی فروشگاه اینترنتی با هزینه طراحی وب سایت شرکتی و معرفی محصولات یکسان نیست.
با توجه به امکانات ارائه شده در طراحی وب سایت، نوع و ساختار گرافیکی سایت در هزینه نهایی طراحی وب سایت تاثیرات مستقیمی دارد. هرچقدر گرافیک در طراحی وب سایت حرفه ای تر انجام شود، هزینه طراحی وب سایت هم افزایش پیدا می کند.
اندازه سایت هم با توجه به تعداد منو و صفحات اجرا شده اندازه گیری می شود. هرچه سایت بزرگ تر باشد، هزینه طراحی وب سایت هم افزایش پیدا می کند.
و درامد شما خیلی بیشتر میشود.
هر شغلی سایت مورد نظر خود را دارد ک آن را باتوجه به شغل و کار شما نتیجه گیری میشود و هزینه با توجه به آن بیشتر و یا کمتر میشود مراحل طراحی سایت شرکتی چیست؟
همانطور که در بالا هم گفته شد، طراحی وب سایت به معنی طراحی، ساخت و راهاندازی یک وبسایت یا بهینهسازی یک سایت قدیمی در بستر اینترنت است. Web Design(وب دیزاین) شامل 4 مرحله اصلی است که در ادامه هرکدام را شرح میدهیم.
مرحله 1: طراحی وایر فریم
اول باید با توجه به نوع سایت و نیاز مشتری، یک نمای کلی از سایت طراحی میکنیم. این نما شامل یک نقشه کلی از صفحات سایت و تعیین جایگاه و چیدمان المانها و عناصر مختلف است. این مرحله از طراحی وب سایت «طراحی وایرفریم» نام دارد.
مرحله2: طراحی گرافیک سایت
پس از مشخص شدن محل قرارگیری عناصر سایت، باید سایت را طراحی کنیم. در این مرحله با توجه به نوع کسبوکار اینترنتی و با استفاده از نرمافزارهای مخصوص رنگبندی و گرافیک سایت طراحی میشود.
مرحله3: کدنویسی و برنامهنویسی
باتوجه به سایت طراحی شده و نیاز مشتری، در این مرحله میتوان از روشهای مختلفی برای مدیریت سایت استفاده کرد. سیستمهای مدیریت محتوا مانند وردپرس و یا طراحی یک فریم ورک اختصاصی برنامهنویسی. تصمیمگیری در این بخش براساس هزینهها و نیاز مشتری صورت میگیرد.
مرحله4: راهاندازی سایت
پس از انجام 3 مرحله قبل، به راهاندازی سایت در بستر جهانی اینترنت میپردازیم. در این مرحله پس از تهیه یک «هاست» و «نام دامنه مناسب»، سایت را پیکربندی کرده و در دسترس عموم قرار میدهیم.
وظایف طراح سایت چیست؟
وظایف یک طراح سایت به این بستگی دارد که مسئولیت طراحی و ساخت کدام قسمت سایت را بر عهده دارد. برای راهاندازی یک سایت حرفهای، به دو تیم یا دو شخص نیاز است. یک تیم برای طراحی شکل و ظاهر سایت و یک تیم برای طراحی کدهای سرور و کدهایی که برای کاربران قابل دیدن نیستند.
انواع طراحی سایت شرکتی
در قسمت قبل با مفهوم Frontend (فرانتاند) و Backend (بکاند) سایت آشنا شدیم. اکنون به بررسی انواع طراحی وب سایت میپردازیم.
سایتها به دو دسته کلی ایستاتیک (Static Website) و دینامیک (Dynamic Website) تقسیم میشوند.
در سایتهای ایستاتیک یا ایستا:
تنها قسمت فرانتاند انجام میشود، یعنی مطالب و محتویات سایت تنها یک بار جمعآوری شده و هرکدام از صفحات سایت، جداگانه طراحی و بارگذاری میشوند. در این سایتها هرگونه تغییر باید توسط طراح و کارشناس سایت انجام شود. از این مدل معمولا برای طراحی وب سایتهای معرفی (که تا مدتها محتوای آن تغییر نمیکند) استفاده میشود.
سایت دینامیک یا پویا:
در طراحی این سایتها هر دو بخش فرانتاند و بکاند برنامهنویسی میشوند. سایتهای پویا نیاز به تغییر مداوم محتوا دارند و باتوجه به کاربرد سایت، طراحی شده و توسعه پیدا میکنند. در سایتهای داینامیک برنامهنویس بکاند، وظیفه پویاسازی وبسایت را بر عهده دارد و باید اسکریپتی را طراحی کند که سایت بهطور کامل پویا باشد.
اما آنچه در ادامه به آن میپردازیم، بررسی این موضوع است که بهطور کلی « طراحی وب به چه دردی میخورد و هدف از طراحی آن چه میتواند باشد؟»
در دنیای امروز تقریبا برای هر هدف، یک سایت طراحی میشود تا بهعنوان پایگاه اطلاعرسانی، فروش و… مورد استفاده قرار گیرد. موفقترین این سایتها آنهایی هستند که اصول طراحی و بهینهسازی سایت را بهدرستی رعایت کردهاند تا محتوا را به مخاطبان خود نمایش دهند. طراحی و ساخت یک وبسایت کارآمد و موفق، این امکان را فراهم میکند که در کمترین زمان، جدیدترین محصولات بههمراه مشخصات کامل آن، در اختیار مخاطبان قرار گیرد، این موضوع، رشد مشتریان و افزایش سود فعالیت اقتصادی را بهدنبال خواهد داشت.
برای طراحی وبسایت از کجا شروع کنیم؟
مهمترین عامل در تبدیل شدن به یک طراح سایت حرفهای، فراگیری مفاهیم اولیه و سپس کسب تجربه است. بهترین مرجع در زمینه یادگیری طراحی وب، میتواند آموزشهای پروژه محور در زمینه طراحی وب سایت باشد. با انجام پروژههای مختلف حین آموزش، میتوانید تجربه اولیه در زمینه توسعه و آنلاین کردن یک سایت را بهدست آورید. در ادامه بهصورت مرحله به مرحله توضیح میدهیم که برای تبدیل شدن به یک طراح سایت حرفهای چه مراحلی را باید طی کنید هزینه طراحی سایت شرکتی چگونه برآورد میشود؟ برای برآورد هزینه طراحی سایت شرکتی ، ابتدا باید به این سوالات پاسخ دهید که:
- برای سایت خود چه امکاناتی در نظر دارید؟
- وجود سایت، چه کاربردی برای کسب و کار شما دارد؟
- آیا نیاز به پوسته اختصاصی دارید؟
- علاوه بر پنل مدیریت سایت، میخواهید پنل مدیریت حساب کاربران هم داشته باشید؟
با پاسخ دقیق و کامل به سوالاتی که مطرح کردیم، میتوانید تا اندازهای هزینه طراحی سایت شرکتی را پیشبینی کنید.
توجه داشته باشید که عوامل زیادی بر هزینه طراحی سایت شرکتی شما تاثیرگذارند. این موارد عبارتند از:
دامنه یا آدرس سایت
دامنه همان آدرس سایت شماست که میتواند با پسوندهای متفاوتی مانند com.، ir.، co. و… ثبت شود. هزینه این دامنهها با یکدیگر متفاوت است. پس اولین موردی که باید به آن توجه کنیم «نام دامنه» است. آدرس سایت بهصورت سالانه یا پنج ساله اجاره داده میشود و تا زمانی که اجارهبها را پرداخت کنید، متعلق به شما خواهد بود. درصورت خودداری از پرداخت اجارهبها، دامنه سایت آزاد شده و متقاضی دیگری میتواند مالک آن شود.
هزینه هاست
حتما میدانید که هاست کامپیوتری است که در تمام طول شبانه روز به اینترنت متصل است. بنابراین وقتی یک سایت روی هاست قرار میگیرد، از همه جا قابل دسترسی است. اینکه سایت شما روی چه هاستی طراحی شود و این هاست در کجا قرار گرفته باشد (در ایران باشد یا در کشورهای دیگر)، میتواند بر روی هزینههای شما تاثیر بگذارد. از آنجا که هرکس در هر لحظه از شبانهروز با وارد کردن آدرس سایت میتواند به محتوای ارائه شده دسترسی پیدا کند. بنابراین یک هاست امن و قابل اعتماد اهمیت زیادی دارد و هزینه آن نیز بهصورت ماهیانه یا سالیانه محاسبه میشود.
هزینه طراحی وب سایت
همانطور که پیش از این اشاره کردیم، امروزه طراحی وب، با روشها و تکنیکهای مختلف برنامهنویسی صورت میگیرد و به طور کلی با 2 روش انجام میشود:
- طراحی سایت شرکتی با استفاده از کدنویسی
- طراحی سایت شرکتی با استفاده از سیستمهای آماده
انتخاب هر کدام از این روشها بستگی دارد به اینکه چه کاری میخواهید انجام دهید، البته برای هر کدام از این روشها باید هزینه طراحی سایت شرکتی را پرداخت کنید.
علاوه بر این، عواملی مانند مهارت طراح، تکنیک طراحی، امنیت طراحی و… نیز در تعیین قیمت طرحی سایت موثر است.
آموزش
وقتی سایت خود را از تیم طراحی، تحویل گرفتید، برای مدیریت آن نیاز به یک دوره آموزشی دارید. شما باید آموزشها لازم را دریافت کنید تا بتوانید سفارشات سایت را کنترل کنید، محصولات جدید را وارد کنید، محصولات قبلی را به روز رسانی کنید و… طبیعتا دریافت این دورههای آموزشی بر روی هزینههای تمام شده سایت تاثیر میگذارد.
هزینه تولید محتوا
همه میدانیم تولید محتوا در موفقیت یک سایت اهمیت زیادی دارد. یک سایت بدون محتوای جدید، جذاب و سئو شده نمیتواند از گوگل رتبه خوبی دریافت کند. قیمت گذاری در این بخش با توجه به توانایی و سابقه کارشناس تولید محتوا متفاوت است.
امکانات مورد نیاز
میخواهید چه امکاناتی در وب سایت شما قرار داشته باشد؟ به عنوان مثال، میخواهید در سایت، درگاه پرداخت داشته باشید؟ یا اینکه تمایل دارید قابلیت عضویت را برای سایتتان فعال کنید؟ همه این موارد بر هزینه طراحی سایت شرکتی شما تاثیرگذار هستند.
هزینه سئو سایت
به خاطر داشته باشید که سئو داخلی سایت با توجه به نوع قالب، زبان برنامه نویسی، حجم و نوع محتوا میتواند شامل هزینههای متفاوتی شود.
هزینه پشتیبانی سایت
هر سایت باتوجه به نوع فعالیت، نیاز به پشتیبانیهای متفاوتی دارد از جمله: آپدیت منظم کدنویسی و قالبها، بررسی پیشرفت سایت در گوگل، بررسی روزانه، هفتگی و ماهانه گوگل و…، هزینه پشتیبانی سایت از مهمترین هزینههایی است که باید محاسبه کنید. به عنوان مثال، بعد از اینکه سایت خود را تحویل گرفتید و شروع به فعالیت کردید، ممکن است با مشکلاتی مانند اختلال در روند طبیعی کارکرد سایت، روبرو شوید. بنابراین به پشتیبانی تیم طراح سایت خود نیاز دارید که باید هزینه آن را نیز بپردازید.
تا اینجا دانستیم طراحی سایت شرکتی چیست، چطور انجام میشود و چه مقدار هزینه به دنبال دارد. اکنون میخواهیم راجع به نرم افزارهای طراحی سایت شرکتی صحبت کنیم. همان طور که میدانید، برای طراحی وب سایت، نرم افزارها و ابزارهای زیادی وجود دارد و چنانچه شما تمایل به تجربه آزمایشی طراحی سایت شرکتی دارید، باید از نرم افزار طراحی سایت شرکتی استفاده کنید. ابزارهای طراحی سایت شرکتی بسیار گوناگون و متنوع هستند، اما برخی از آنها کاربرد بیشتری دارند و توسط اکثر طراحان مورد استفاده قرار میگیرند.
روشهای طراحی وب سایت
قبل از هر چیز لازم است بدانیم، فرآیند طراحی وب سایت به 2 صورت انجام میشود. طراحی سایت شرکتی با زبان برنامه نویسی و طراحی سایت شرکتی بدون استفاده از زبان برنامه نویسی.
روشهای طراحی وب سایت
قبل از هر چیز لازم است بدانیم، فرآیند طراحی وب سایت به 2 صورت انجام میشود. طراحی سایت شرکتی با زبان برنامه نویسی و طراحی سایت شرکتی بدون استفاده از زبان برنامه نویسی. در جدول زیر برخی از پرکاربردترین نرم افزارهای طراحی سایت شرکتی ، بیان شده است
طراحی و ساخت سایت با استفاده از زبان برنامهنویسی
در این روش طراح سایت، با استفاده از دانش برنامه نویسی و نرم افزارهای متعدد، صفحات وب را به صورت استاتیک یا داینامیک طراحی میکند. در ادامه تعدادی نرم افزار طراحی سایت شرکتی ، با این روش را مورد بررسی قرار میدهیم. نرم افزار طراحی سایت شرکتی DotNetNuke) DNN)
دات نت نیوک (DNN) یک پلتفرم متن باز است که طبق استاندارد و فناوریهای مبتنی بر دات نت جهت ساخت و طراحی وب، مورد استفاده قرار می گیرد. DNN شرکت راهبران، مهمترین سیستم مدیریت محتوا مبتنی بر تکنولوژی دات نت است.
این نرم افزار از نظر به کارگیری ملاحظات امنیتی، توسعه پذیری و اکوسیستم مجموعههای توسعه دهنده و ابزارهای توسعهای موجود در بازار جهانی، از بهترین نرم افزارهای موجود در این زمینه به شمار میرود.
مزایای نرم افزار DNN راهبران، عبارت است از:
- مبتنی بر تکنولوژی .NET
- ساختار ماژولار برای تسهیل فرآیند توسعه
- انتشار نسخههای بهروز توسط تیم توسعه دهنده
- بازار جهانی ماژول، پوسته و ابزارهای تکمیلی
- تجربه استقرار در مجموعه های بزرگ داخلی و خارجی
هرچند در نگاه اول، فرایند طراحی سایت شرکتی ، سخت و طولانی بهنظر میرسد و موفقیت در آن نیازمند فراگیری مهارتهای خاصی است، اما زمانی که با شیرینی این کار آشنا شوید و با انگیزه به آن ادامه دهید، ظرف مدت کوتاهی به جایگاه قابلقبولی خواهید رسید. فرایند طراحی و راهاندازی سایت نیز با استفاده از نرم افزار طراحی سایت شرکتی صورت میگیرد، که انتخاب نوع آن، بستگی به شرایط و امکانات موجود دارد.
در این نوشتار سعی کردیم ضمن بیان مراحل، اصول و هزینههای طراحی سایت شرکتی ، تعدادی از نرم افزارهای این حوزه را نیز مورد مطالعه و بررسی قرار دهیم.
تفاوت طراحی سایت شرکتی فروشگاهی و طراحی سایت شرکتی شرکتی چیست ؟
به صورت کلی می توان وب سایت ها را به دو دسته تقسیم کرد.دسته اول اصطلاحا وب سایت های شرکتی هستند که طیف وسیعی از سایت های موجود در اینترنت را شامل می شوند. برخی از سایت هایی که میتوان در این دسته قرار داد
- کلینیک های پزشکی و زیبایی
- کارخانه های صنعتی
- مجموعه های حسابداری
- شرکت های تولیدی
- شرکت های بازرگانی
- و…
اما در مقابل، وب سایت هایی نیز وجود دارند که هدف اصلی آن ها فروش محصولات یا خدمات به صورت آنلاین است.وب سایت های فروشگاهی بر اساس اهداف دیگری که دارند دارای امکانات و قابلیت های متنوع تری هستند و از این رو تفاوت های مهمی با سایت های شرکتی دارند. در این مقاله قصد داریم مهمترین تفاوت های این دو نوع وب سایت را معرفی کنیم.
1- امکانات سایت های شرکتی و فروشگاهی با یکدیگر متفاوت است
مهمترین تفاوت در طراحی سایت شرکتی شرکتی و یک سایت فروشگاهی در امکانات این دو نوع وب سایت است.امکانات یک فروشگاه آنلاین بسیار بیشتر و پیچیده تر از سایت های شرکتی است. یک سایت شرکتی براساس نوع نیازها دارای امکاناتی نظیر بخش معرفی خدمات و محصول ، بخش گالری ، بخش دانستنی ها و مقالات ، اخبار ، چت آنلاین و.. است. اما یک فروشگاه آنلاین علاوه بر تمام این امکانات دارای ویژگی های بسیار بیشتری باید باشد که برخی از آنها عبارتند از:
- فیلترینگ پیشرفته محصولات
- جستجوی پیشرفته
- امکان خرید آنلاین
- اتصال به پنل پیامکی
- پروفایل کاربری
البته وب سایت های فروشگاهی دارای انواع مختلفی هستند که بسته به نوع نیازها امکانات متفاوتی دارند به طور مثال یک فروشگاه اینترنتی پیشرفته، می تواند دارای چنین قابلیت هایی باشد:
- تعیین کدهای تخفیف پیشرفته
- امکان چاپ فاکتور
- قابلیت تعیین زمان و روش ارسال مرسوله
- محاسبه هوشمند هزینه ارسال
- گزارشگیری های جامع از کاربران و میزان مشاهده و فروش محصولات و ..
توجه داشته باشید که روش و نوع زبان برنامه نویسی هم تاثیر زیادی در موفقیت یک وب سایت مخصوصا یک فروشگاه آنلاین دارد. به همین دلیل اصلا پیشنهاد نمیکنیم که به سراغ سایت های قالب آماده مانند وردپرس و.. بروید. چراکه مشکلات بسیار زیادی هنگام کار و استفاده از این سایت ها در طولانی مدت و با افزایش مشتریان و تعداد محصولات تجربه خواهید کرد. به نظر ما و طبق بررسی هایی که انجام داده ایم یکی از بهترین روش های طراحی وب سایت فروشگاهی استفاده از ASP.Net شرکت مایکروسافت است که علاوه بر امنیت بالا ، هیچ محدودیتی برای افزایش و توسعه امکانات ندارد مخصوصا اگر بتوانید شرکتی را پیدا کنید که از الگوی جدید MVC نیز در طراحی های خود استفاده کند.الگوی MVC یک سیستم بسیار پیشرفته است که امکانات زیادی از جمله توسعه سریع ، قابلیت ثبت محصولات به تعداد بسیار زیاد ، هزینه نگهداری کمتر و ..
2- تفاوت اهداف در وب سایت های شرکتی و فروشگاه های آنلاین
تعیین کردن اهداف، پیش از سفارش طراحی سایت شرکتی مسئله ای بسیار مهم است که معمولا هنگام طراحی و ساخت سایت نادیده گرفته می شود.اهدافی که برای سایت در نظر می گیرید مسیر اصلی آن را مشخص می کند.
به عنوان مثال اهدف اصلی یک سایت شرکتی می تواند می تواند موارد زیر باشد:
- معرفی خدمات یا محصولات
- اثر گذاری
- برند سازی
- ایجاد بانک اطلاعاتی از طریق خبرنامه و..
اما هنگام طراحی یک فروشگاه اینترنتی اهداف دیگری هم مد نظر قرار می گیرد. از جمله :
- دسترسی سریع کاربران به محصولات
- خرید راحت و بدون کمترین پیچیدگی
- معرفی و ترغیب برای خرید محصولات مشابه
- افزایش فروش و …
حتی تعیین اهداف می تواند تخصصی تر هم انجام گیرد به عنوان مثال یکی از اهداف یک سایت پزشکی می توان دسترسی و ایجاد شرایط راحت برای نوبت دهی یا اخذ مشاوره پزشکی باشد یا یک فروشگاه می تواند یکی از اهداف اصلی خود را فروش عمده محصولات و یا افزایش فروش در یک بازه زمانی خاص از طریق ایجاد پیشنهادات جذاب برای کاربران تعیین نماید. بنابراین یکی تفاوت هایی که هنگام طراحی سایت شرکتی فروشگاهی نسبت به سایت معمولی و شرکتی باید به آن توجه نمود مسئله اهداف اصلی آنها است.
طراحی ظاهری و حتی امکاناتی که برای وب سایت در نظر میگیرید وابستگی زیادی به اهداف دارد و از آنجاییکه اهداف سایت های شرکتی و فروشگاهی عموما با یکدیگر تفاوت دارد لازم است برای افزایش احتمال موفقیت یک وب سایت به این موضوعات توجه زیادی شود.
3- تفاوت در ظاهر و دیزاین وب سایت های شرکتی و فروشگاهی ظاهر وب سایت در تاثیرگذاری آن بر روی مخاطب نقش مهمی دارد.
دیزاین یا ظاهر وب سایت را می توان متناسب با اهداف و همچنین نوع کسب کار به انجام رساند. توجه به تجربه کاربری (UX) در این مرحله بسیار حائز اهمیت است.در وب سایت های شرکتی که هدف آنها معرفی محصولات یا خدمات است لازم است بسته به نوع بیزینس موارد مختلفی را برای ایجاد بهترین تجربه کاربری در نظر گرفت به طور مثال برای طراحی وب سایت یک کلینیک زیبایی لازم است از تصاویر بزرگ و با کیفیت و همچنین گالری تصاویر ویدئو و عکسی که براحتی در دسترس کاربر باشند استفاده کرد اما برای یک سایت صنعتی این موارد اهمیت کمتری دارند و باید به طریقی حرفه ای بودن و احساس اطمینان به محصولات تولیدی آن شرکت را به ببیننده القا نمود. از این نظر ظاهر یک سایت شرکتی با سایت فروشگاهی متفاوت است، چرا که مهمترین هدف یک سایت فروشگاه اینترنتی افزایش فروش است.بنابراین باید محصولات در دسترس ترین حالت ممکن باشند و جستجو و پیدا کردن محصولات راحت باشد و خرید محصولات بسیار آسان و بدون پیچیدگی انجام گیرد.به همین دلیل طراحی سایت شرکتی تخصصی و شرکت هایی که به صورت حرفه ای کار طراحی را انجام میدهد بسیار حائز اهمیت است.
معمولا دیزاین و ظاهر سایت اولین بخشی است که کاربر با آن مواجه می شود.بنابراین ایجاد حس مناسب در برخورد اولیه می تواند تاثیر زیادی در رسیدن به اهداف داشته باشد.گاهی به اشتباه تصور می شود وجود جلوه های گرافیگی زیاد ، استفاده زیاد از رنگ های خاص و یا جلوه های حرکتی باعث جلب توجه کاربران می شود اما واقعیت این است انتخاب رنگ ها و بخش های گرافیکی و حرکتی وابستگی زیادی به مشتریان هدف و همچنین نوع وب سایت دارد.همانطور که پیش نیز ذکر شد طراحی دیزاین یک سایت مربوط به کلینیک زیبایی نمی تواند مشابه یک سایت صنعتی باشد.
4- تفاوت در قیمت و هزینه طراحی وب سایت
طراحی سایت شرکتی فروشگاهی بسیار پیچیده تر و زمانبر تر از یک سایت شرکتی است. چرا که در طراحی یک فروشگاه آنلاین امکانات بسیار بیشتری وجود دارد که معمولا در سایت های معمولی و شرکتی از آنها خبری نیست. از جمله درگاه پرداخت آنلاین ، بخش مقایسه محصولات ، پروفایل کاربری ، چاپ فاکتور ، مشخص کردن بازه های زمانی ارسال مرصوله و … بنابراین هزینه طراحی سایت شرکتی های فروشگاهی بیشتر از یک سایت شرکتی است. به این دلیل است که از ابتدا باید بررسی های خود را انجام دهید که آیا یک سایت فروش اینترنتی مناسبتان خواهد بود یا یک سایت شرکتی می تواند شما را به اهداف مورد نظرتان برساند.
واقعیت این است که یکی از مهمترین فاکتورهای مهم در خرید یا سفارش هر خدماتی هزینه و قیمت آن است. قیمت طراحی سایت شرکتی نیز براساس فاکتورهای متعددی تعیین می شود.به غیر از روش و متد برنامه ویسی ، امکانات یک سایت نیز در هزینه نهایی آن نقش دارد به همین دلیل یکی توصیه های ما این است که ابتدا اهداف خود را از طراحی سایت شرکتی مشخص کنید و سپس از طریق مشورت با کارشناسان ما پیشنهادات مناسب را برای دستیابی به اهداف تعیین شده دریافت کنید. از این طریق هم بهترین گزینه به شما معرفی می شود و هم هزینه اضافه پرداخت نخواهید کرد.در این مسیر یک شرکت طراحی سایت شرکتی خوب و حرفه ای می تواند کمک زیادی به شما نماید. طراحی وب به مهارت ساخت و راهاندازی صفحات وب گفته میشود. تیم برنرز لی، مخترع وب، با برپایی یک سایت وب در اوت ۱۹۹۱، نام خود را به عنوان نخستین سازندهٔ وب در تاریخ نگاشت. او در نخستین وب سایتش، از اَبَرمتن و پیوندی برای ایمیل (پست الکترونیک) استفاده کرده بود.
در آغاز، وب سایتها با کُدهای ساده HTML نوشته میشدند، گونهای از زبان نشانهگذاری که ساختار سادهای به وب گاهها میداد، شامل سرتیتر و پاراگراف، و توانایی پیوند دادن به آدرسهای دیگر از طریق ابرپیوند. در مقایسه با روشهای دیگر، این راه تازه و متفاوتی بود که کاربران به سادگی میتوانستند با یک مرورگر، صفحههای پیوند خورده را باز کنند.
با پیشرفت وب و هنر طراحی آن، زبان کُدنویسی اش، اَبَرمتن یا اچ تی امال، پیچیدهتر و پرانعطاف تر شد. ابزاری مانند جدولها که بیشتر برای نمایش نمودارهای دادهای بودند، بزودی مورد استفاده نادرست، برای چیدمانهای پنهان در صفحههای وب قرار گرفتند. با پیدایش الگوهای آبشاری وب یا «CSS»، روش نادرست طراحی با جدولهای پنهان در صفحه از گردونه خارج، و به جای آن استفاده مناسب از زبان کمکی «CSS» جایگزین شد.
فناوریهای یکپارچهسازی پایگاه داده (Database)، مانند زبانهای کُدنویسی سمت سرور (Server-Side Scripting) مانند CGI، PHP، ASP. NET، ASP، JSP و ColdFusion، و استانداردهای طراحی مدرن با الگوها (CSS)، ساختار وب سایتها را باز هم تغییر داده و آن را پیشرفته تر کردهاند.
سایت واکنش گرا یا سایت ریسپانسیو (responsive) سایتی است که با ابعاد و رزولوشن دستگاههای مختلف سازگاری دارد و کاربران بدون توجه به اینکه صفحه نمایش دستگاه شان کوچک باشد. همچنین با آمدن نگارههای جاندار و فناوریهای پویانمایی به صفحهها، مانند فلَش (Flash)، چهره وب بیشتر از پیش تغییر کرد و توانمندیهای تازه به سازندگان رسانه و طراحهای وب داده شد.